Aydın Bozdoğan Su Arıtma Cihazı
Aydın Bozdoğan’da Son 1 Senedir çeşmeden akan sulardan dolayı iş yerimizde su ile çalışan bir çok makinemiz de Sorunlar çıktı. Bu sorunu belediyeye bizzat bildirdim. Fakat Hala bir çözüm yok 2 – 3 ayda bir defa muhakkak bir makinemiz arıza veriyor. ve parça değişimi istiyor. bu bize hem zaman kaybettiriyor hem de maliyeti arttırıyordu. Burası Bir Kor üretim fabrikası Ve Balon, Yıkama gibi bölümlerin hepsinde çalışan makinelerimiz su ile çalışıyor.
Belediye bu işe bir çözüm bulamayınca. biz neler yapabiliriz diye bir toplantı yaptık. ve Fabrikamıza gelen şebeke suyuna bir yumuşatma sistemi kurdurmaya karar verdik. Bu konudaki araştırmalarım sonucunda. Piyasada işini en iyi yapan ve Ürünleri en iyi olan Bir firmaya ulaşabildim. Spring Water Aradım sorunu telefonda özet geçtim ilgili arkadaşa, benden adres alıp bir gün sonrasına öğleden sonra saat 14,00 da ziyaret edip inceleyeceklerini söylediler.
Geldikleri zaman fabrikanın içerisinde su ile çalışan tüm makinelerin günlük ortalama ne kadar su kullandığını, Kullanılan suyun içindeki kireç vb. maddeleri incelediler. Ve sonrasında bize sıkıntısız bir şekilde üretim yapmaya devam edebilmemiz için. Bir ürün önerdiler. Ürünün özelliklerini inceledim. Bizim işletmemize yeterli bir üründü. Sonra onay aldım aynı gün ve kurdurmak için firmayı aradım 1 gün sonraya sözleştik gelip kurdular. Gelen Firma yetkilisi Özgür bey. fabrikamızda çalışan cihazların. Su ile ilgili Şimdiden sonra herhangi bir arıza vermeyeceği konusunda bize garanti verdi.
Yaklaşık 2 Yıldır Yumuşatma sistemini kullanıyoruz. Ve gerçekten de bir defa bile makineler arıza vermedi. Piyasanın En iyi Su Arıtma Cihazı olmayı Hak eden Spring Water’a teşekkürler.